Znaki BHP - Znaki Ewakuacyjne, Znaki bezpieczeństwa, Instrukcje BHP
Szukaj odmian i synonimów: np tytoń, tytoniu, papieros

img

Pomoc i zamówienia
732 987 112 | biuro@znaki-bhp.pl

Instrukcja technologiczna smażenia frytek

Ocena: 0
Producent: TDC
Kod produktu: IAO58
Opakowanie:
img Wysyłka: 5-7 dni roboczych
Waga:
Liczba sztuk
Cena:
brutto: 12,24 zł 12.24 |
netto: 9,95 zł

Opis

Instrukcja technologiczna smażenia frytek

Frytkownice dla gastronomi to urządzenia składające się z dużych mis napełnianych olejem do smażenia oraz regulatora temperatury. Frytkownice występują w wielu różnych rodzajach, dostępne są gazowe i elektryczne oraz nastawne i z podstawami. Instrukcja technologiczna smażenia frytek określa prawidłowy sposób obsługi sprzętu, zawieszając ją zatem w widocznym miejscu, można zminimalizować ryzyko usterki urządzenia i spowolnienia prac. Tablica BHP zawiera szereg niezbędnych dla pracowników informacji dotyczących obchodzenia się z gorącym tłuszczem i nagrzanymi elementami maszyny.

Instrukcja technologiczna smażenia frytek opisuje prawidłowy sposób przygotowania frytkownicy do pracy oraz częstotliwość wymiany oleju. Określa również schemat postępowania w razie awarii lub stwierdzenia nieprawidłowości w działaniu urządzenia. Oferowana tabliczka bezpieczeństwa wykonana jest z wytrzymałych materiałów, a nadruk jest odporny na rozmazanie i odpowiednio czytelny. Udostępniamy format 24,5 cm x 35 cm.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl