Instrukcja BHP mycia, czyszczenia i dezynfekcji maszyn, urządzeń i sprzętu produkcyjnego
Opis
Instrukcja BHP mycia, czyszczenia i dezynfekcji maszyn, urządzeń i sprzętu produkcyjnego
Pracownicy zatrudnieni w zakładach produkcji żywności zobligowani są do przeprowadzania prac związanych z myciem i dezynfekcją powierzonych sprzętów. Instrukcja BHP mycia, czyszczenia i dezynfekcji maszyn, urządzeń i sprzętu produkcyjnego zawieszona w widocznym miejscu znacznie ułatwia te zadania. Tablica informacyjna zawiera szereg niezbędnych dla pracowników informacji odnośnie częstotliwości mycia urządzeń oraz konieczności ich dezynfekcji.
Instrukcja BHP mycia, czyszczenia i dezynfekcji maszyn, urządzeń i sprzętu produkcyjnego opisuje sposób postępowania ze środkami czyszczącymi oraz wskazuje na wymagane środki ochrony osobistej. Zawiera również wytyczne dotyczące mycia powierzchni mających bezpośredni kontakt z żywnością. Oferujemy znak BHP, dzięki któremu prace związane ze sprzątaniem i zachowaniem czystości będą przebiegać szybko, sprawnie i dokładnie, a wiedza o prawidłowych metodach zachowania czystości w zakładzie spożywczym wśród pracowników wyraźnie wzrośnie. Dostępny format to 24,5 cm x 35 cm.